Світ навиворіт- 4 сезон. В'єтнам. Випуск 3 (02.03.2013)
Вітаємо Вас із В'єтнаму! Екзотику замовляли? Сьогодні у програмі її буде дуже і дуже багато. Сьогодні у програмі ми відравляємося вивчати супертуристичний в'єтнамський курорт Нячанг, але, як завжди, навиворіт.
Як народжується морська екзотика і кулінарна розкіш? Розводимо омарів, лобстерів і креветок. І прямо на плавучій фермі влаштовуємо розкішний бенкет, як у найелітніших ресторанах планети. Про смаки, як то кажуть, не спорять. В'єтнамці ні лобстерів, ні повсякденний рис не уявляють без однієї приправи - рибного соуса. Але те, як він робиться - це окрема розмова і особливий аромат. І так: найсмердючіший сосус у світі. Гроші, які сміливо можна залишати в кармані і не боятися, що дружина чи мама їх випере, в'єтнамські донги води і бруду і не бояться.
Нас очікує занурення у світ народного азарту в'єтнамців. Крок 1: свинний тоталізатор. Крок 2: гонки на традиційних плетених човнах-тазиках, до фінішу в яких доходять, правда, не всі. Крок 3: в'єтнамська відповідь Формулі-1, гонки велорінж на пляжного полі в Нячангу.